close
Хардуер

Геймърска клавиатура GENESIS RHOD 600 RGB

Rhod-600-RGB_SP_Baner

Ако търсите геймърска клавиатура на достъпна цена. Модела на Genesis Rhod 600 e перфектният избор.

Rhod 600 доказва че мембранните клавиатури за чудесни за игри. Благодарение на софтуера, програмируемите бутони, удобната подложка за китки и функционалната светодиодна подсветка прави Rhod 600 наситна подходящ избор за геймъри които търсят достъпна цена.

Всеки играч има своите индивидуални предпочитания. Ето защо Rhod 600 е оборудвана с програмируеми клавиши и възможността за размяна на неудобната WASD конфигурация. В допълниние, софтуера позволява запаметяване на профили и макроси. В допълнение, потребителя може да запамети макроси с до 6 бутона.

Когато избирате добра геймърска клавиатура, не може да пропуснете анти-гоуст функцията. В този случай Rhod 600 покрива 19 бутона, така че играчите могат да използват и в най-сложните комбо поредици без никакви притеснения. А какво да кажем за този убийствен Windows бутон, който случайно натиснат, може да развали и най-добрата игра? Всичко което трябва да направиш е да го блокираш и проблема е решен!

Rhod 600 не само ще ви достави приятно изживяване при игри, но и ще допълни удоволсвието ви чрез 8 режима на подсветката, включително RGB PRISMO. Геймърите със сигурност че оценят възможността да програмирате свой режим на подсветката. Това не ви е достатъчно? Нека да добавим и факта че клавиатурата е оборудвана със собствен еквалайзер, позволявайки да реагира на….гласови команди.

Продължителна онлайн игра може да уморе всеки, точно затова клавиатурата трябва да е възможно най-удобна за работа. Благодарение на удължения дизайн Rhod 600 осигурява комфорт за китките на ръцете. А за за бъде пълна картината, разполагате и с дълъг оплетен кабел, който позволява лесно местене на Rhod 600.

Модела може да намерите на страниците на нашия сайт Скай Маг.