close
Хардуер

Геймърски комплект GENESIS COBALT 300

Slider_Cobalt-3001

Геймърски десктоп комплект включващ мембранна клавиатура с подсвртка, оптична мишка с 3200 dpi, слушалки с микрофон и подложка за мишка.

Защо да губите време избирайки индивидуални части за гемърска кофнигурация, ако може да имате всичко на едно място? Cobalt 300 е иделания комбо комплект за тези играчи които сега навлизат в приключенията на игрите и се нуждаят от солидна клавиатура, мишка, слушалки и подложка.

Клавиатурата е оборудвана със специална подложка за китките. Много геймъри вземат в предвид този компонент при избора си на устройство. В добавка имате възможност да превключвате между 3 цвята което прави клавиатурата да изглежда страхотно.

Геймърите имат склоността да се оплакват от мишките. В този случай при Cobalt 300 няма причина за тревоги. Мишката е оборудвана с точен отпичен сензор и възможността да превключвате чуствителността на нива до 3200 DPI.

Мишката в комплетка Cobalt 300 не е нискобюджетен модел който да се счупи след няколко дни. Устройството е оборудвано със солидни бутони издържащи на 10 милиона натискания. Осен това и солидната конструкция не е всичко. Ергономичния дизайн прави възможно използването на мишката удобно многото часове които ще прекарате пред монитора.

Слушалките в Cobalt 300 имат големи 40mm говорители които гарантират идеален звук. Оборудвани са и с еластичен, чувствителен микрофон.

Комплекта може да откриете на страниците ни в онлайн магазина Скай Маг.