close
Crypto

Не използвайте програмата MinerGate

minergate-3

Една доста популярна програма за добиване на криптовалута наречена MinerGate. Черз нея може да копаете  BTC ETH LTC XMR BCN QCN XDN DSH AEON FCN MCN INF8 ETC ZEC. Доста лесна за инсталация и работа с нея. Буквално само с 1 натискане на бутон започвате за копаете съответната валута на която сте се спряли.

Може да използвате както ресурсите на видео картата, така и на процесора. Програмата има вграден тест за производителноста на машината ви. Регистрацията в сайта е лесна и бърза. Също така програмата има мобилна версия която може да я свалите от Android магазина и с телефона си също може да го ползвате за копаете криптовалута.

 

 

 

 

 

 

Все пак имайте едно наум че батерията на телефона ще ви се изтощи доста бързо. Другата опция която има програмата е възможност за добавяне на реферали. След като се регистирате, може да препоръчате програмата на ваши приятели, или да споделите препратката чрез фейсбук или където си решите. В зависимост от броя на хората които се регистрират след вас, вие ще получавате процент от това което те придобиват.

А сега лошата новина е че когато вие използвате тази програма, тя ви дава само 30% от заработеното в басейна. Затова не я препоръчваме на никой. При заявка за плащане, се чака доста време. Това са 2-та най-големи минуса. Силно препоръчване да избгвате тази програма. Ако искате да използвате пъноценно ресурсите на компютъра си, намерете друг басейн в който да копаете.

Tags : bitcoin