close
Brands

FSP – Fortron

fsp

FSP първоначално е изградена от 3 фирми – Fortron/Source Corp. (САЩ), Sparkle Power Intl Ltd. (Тайван) и Powertek (Тайван). Преди около 10 години Sparkle Power International и Powertek се разделят. Sparkle по-късно сменя името си на FPS Technology Inc. а по-късно се обединяват с Protek Power. В момента FPS Group е 10-ти по големина производител на компютърни захранвания.

През 1995-а година отварят първия си офис в Германия – Европа. Като фирмата бързо се разразства, в момента там работят над 30 служители. С голяма складова база където може да намерите всякакъв вид захранвания – за медицински цели, компютърни, адаптери за лаптопи. Качеството е топ приоритет: всички компоненти са внимателно подбрани за поточната линия. След като процеса на сглобяване приключи – продукта преминава през тежки тестове където е натоварен на 100% минимум за 24 часа.

Никоя друга фирма няма толкова много 80 PLUS сертификати към захранванията си. Увеличаването на енергийната ефективност на FPS продуктите намалява сметката за ток на нашите клиенти, спестяващи им пари и защитавайки природата. Високо ефективните захранвания имат и други предимства: намалено топлоотдаване което води и до увеличаване живота на компонентите, и в същото време позволява на вентилаторите да работят на по-ниски обороти и да бъдат по-тихи. А с предвиждането към 80 PLUS Gold и Platinum, тези предисмства ще се забелязват още повече.

FSP в момента разполага с над 400 себеотдадени и с опит инженери които работят за да дадат живот на нови идеи и да повишат доверието в марката.

Проукти на компанията може да откриете на нашия сайт Скай Маг.