close
Brands

LG Electronics

LG-webOS-2.0-01

Фирмата е основана през 1958 година в Южна Кореа. Днес в компанията работят 82 000 човека.

Философията на LG е насочена към хората, искреността и придържането към основните ценности. За нас е важно да разберем нашите клиенти и да предлагаме оптимални решения и нови функционалности чрез непрекъснати иновации, като по този начин да помагаме на клиентите си да водят по-добър живот.

Продуктите са предназначени за взискателни потребители с изразен усет към нещата – хора, които не спират да търсят нови дейности и да предприемат нови предизвикателства, за да обогатят опита си и да постигнат по-добър живот. LG вярва, че смисълът на нашето съществуване е да подобряваме живота на хората и да го направим по-значим.

Глобалност, Утре, Енергия, Човечество и Технология са стълбовете, на които е основана тази корпорация; като главните букви L и G са позиционирани в кръг, за да центрират идеалите ни над всичко друго, човечеството. Символът представлява решителността ни да установим дълготрайна връзка със и да постигнем най-голямата удовлетвореност на нашите клиенти.

Буквите “L” и “G” в кръг символизират света, бъдещето, младостта, човечеството и технологията. Нашата философия се базира на човечеството. Също така, представлява усилията на LG да поддържа близка връзка с клиентите ни по света. Символът се състои от два елемента: логото на LG в LG сиво и стилизираното изображение на човешко лице в уникалното LG червено. Червеното, основният цвят, представлява приветливостта и също показва силно обвързаността на LG да предоставя най-доброто. Следователно, формата или цвета на този символ никога не трябва да се променят.

Имаме две версии на логото си: Корпоративно лого и 3Д лого.

The updated 3D Logo retains the heritage and equity of the Corporate Logo, while aligning with our new positioning.
Обновеното 3Д лого запазва наследството и обективността на корпоративното лого, но приравнено към новата ни позиция. Беше нарисувано наново, за да подсили визуалното влияние на символа ни и да помогне да предадем качествата си.

LG произвежда цяла гама продукти, създадени за уникално домашно забавление. Освен топ производител на LCD и плазмени телевизори, LG е и един от водещите производители на други аудио- и видеопродукти за потребителите по света и за професионалните пазари, включително системи за домашно кино, Blu-ray дискови плейъри, микро аудиосистеми, оптични устройства за съхранение, плазмени дисплеи и други.

LG е сред водещите компании за мобилни комуникации и информационни технологии в света. LG създава слушалки, които предоставят оптимално качество на работа от гледна точка на мобилността за клиенти по света с модерни технологии и иновативни възможности за дизайн на слушалките. Все повече LG цели съгласуване на технологиите и разработване на мобилни компютърни продукти, както и да заеме водещо място в областта на мобилните комуникации.

LG е световен лидер в индустрията с домакински електроуреди е посветена на създаването на решения за дома чрез модерни продукти, които се вписват в ежедневния живот на клиентите. Сред иновативните домакински електроуреди са перални, хладилници, готварски уреди, прахосмукачки и уреди за вграждане.

LG е марка номер едно за домашни климатици с най-големия пазарен дял в света, като поддържа позицията си на лидер в продажбите от 2000 г. Създадена през 2009 г., новата компания за климатизация ще посрещне нуждите на клиентите, като се фокусира върху комерсиалните и домашните климатични системи, компресори и решения.

Продукти на фирмата може да откриете на нашия сайт Скай Маг.